OPRUIMCOACH

OPRUIMCOACH CLASSIC

In onze sessies werken we samen om doordacht en efficiënt je huis en daarmee ook je tijdsgebruik te optimaliseren, op een manier die echt voor jou werkt. Samen gaan we de uitdaging aan, met beproefde systemen. Ik bied oplossingen op maat en empower jou om verandering door te voeren, en zorg dat jij je de nieuwe gewoontes eigen maakt. Als extraatje bied ik je ook een extra paar spieren en praktische hulp bij het wegvoeren van meer of groter materiaal en de uitvoering van die kleine reparaties of klusjes die zo vaak niet opgelost geraken, zodat jouw huis of ruimte zijn volledige potentieel kan bereiken.

FLASH ORGANIZING

Wat als je net bent verhuisd naar je nieuwe stek en de tijd niet vindt om alles op zijn plaats te krijgen ? Of je maakt deel uit van een nieuw gezin en hebt even hulp nodig om iedereen en alles een logisch plekje te geven. Je bent eigenlijk wel georganiseerd maar hebt meer nood aan een extra paar handen en een objectieve blik. Ook hier kan CHAOS jou bijstaan !

Ik sta klaar om jou te helpen je leven lichter te maken.

WERKWIJZE

  1. Kennismaking: tijdens een telefoongesprek geef ik wat meer informatie, verzamel ik al wat gegevens en plannen we een intakegesprek.

  2. Intakegesprek: we bekijken samen de ruimtes die je wenst aan te pakken, we doorgronden de oorzaken en mogelijke oplossingen. Met al deze gegevens ga ik aan de slag om een offerte op te stellen voor jouw persoonlijke coachingstraject. Prijs is 65 Euro, inclusief btw

  3. Sessies – Coachingstraject: gebaseerd op de offerte doorlopen we verschillende sessies om de ruimtes aan te pakken, en jou te leren het op je eentje te doen. Prijs is 60 Euro per uur, inclusief btw

  4. Opvolging: tot een jaar na de laatste sessie kan je nog gratis bij mij terecht indien je nog vragen hebt.

  5. Varia: de kilometervergoeding is inbegrepen in de prijs indien de woning in het werkgebied ligt. 

Stuur gerust een mailtje of telefoneer me voor meer informatie.

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk