WONING LEEGMAKEN

Soms moet een huis gewoon helemaal worden leeggemaakt zoals bij een verhuis naar een andere (misschien kleinere) woning, of bij een overlijden. Wij kunnen je helpen met de organisatie en de praktische kant van het leegmaken van de woning, het wegvoeren van ongewenst materiaal en het weer verhuur- of verkoopsklaar maken van het huis zoals schoonmaken en kleine reparaties uitvoeren.

WERKWIJZE

  1. Kennismaking: tijdens een telefoongesprek geef ik wat meer informatie, verzamel ik al wat gegevens en plannen we een bezoek op locatie

  2. Gesprek Op Locatie: ter plekke bekijken we wat er nog moet gebeuren en de praktische mogelijkheden. Prijs: gratis

  3. Offerte: op basis van de verzamelde gegevens stuur ik een offerte op. Prijs: gratis

  4. De Dag(en) Zelf: We zorgen ervoor dat we prima werk leveren en zo weinig mogelijk tijd verspillen. Prijs: 42.5 Euro per uur

  5. Varia : mogelijk extra kosten voor containers of gemeentelijke vergunningen/administratie. De kilometervergoeding is inbegrepen in de uurprijs indien de worning/het pand zich in het werkgebied bevindt.

Elke klus heeft natuurlijk zijn eigen uitdagingen of makkelijke kantjes. Dit beïnvloedt dan ook de prijsberekening en/of de geschatte duur van de werken.

Stuur gerust een mailtje of telefoneer me voor meer informatie.

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk